Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ: ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΛΕΣΒΟΣ!..

Μπορεί στην Λέσβο να έγινε σεισμός και να ακολούθησαν μπόλικοι μετασεισμοί, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν… πτόησε τα «προσφυγάκια», πο...







Μπορεί στην Λέσβο να έγινε σεισμός και να ακολούθησαν μπόλικοι μετασεισμοί, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν… πτόησε τα «προσφυγάκια», που την… προτιμούν περισσότερο από τ’ άλλα νησιά.




Έτσι, τις τελευταίες ημέρες, την σεισμόπληκτη Λέσβο έχουν… προτιμήσει 682 «προσφυγάκια», ενώ την Χίο 308 και την Σάμο μόλις 48.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό το φαινόμενο; Διότι, το προηγούμενο χρονικό διάστημα λίγοι αποστέλλονταν στην Λέσβο και πολλοί στην Χίο. Μόλις άρχισαν να εντείνονται οι λαϊκές αντιδράσεις στο νησί της Χίου, τα «αλληλέγγυα» τσιράκια των Τσιπροκαμμένων έριξαν «σύρμα» στους απέναντι συνεργάτες τους να αραιώσουν κάπως τις… προτιμήσεις για την Χίο και να πυκνώσουν τις… προτιμήσεις για την Λέσβο.

Και για όποιον αμφιβάλλει ότι υπάρχει «ανοιχτή γραμμή», ας έχει υπόψη του ότι μέχρι τον Αύγουστο του 2015 η πρώτη σε… προτιμήσεις ήταν η Κως. Μόλις έφαγε αυγά ο Καμμένος από τους κατοίκους, η λαθρομετανάστευση κόπηκε «μαχαίρι»!https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.