Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΜΚ» ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!! Απ...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!




Από το πρωί του Σαββάτου, είναι ασταμάτητο το ρεύμα από τα Σκόπια προς την Ελλάδα, κυρίως στον κύριο μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, όπου η ουρά των σκοπιανών αυτοκινήτων ξεπερνούσε σταθερά τα τρία χιλιόμετρα χωρίς να μειώνεται, σημειώνει το ‘Κανάλ 5’.

«Από το πρωί ως το μεσημέρι πέρασαν περίπου 10 χιλιάδες άνθρωποι και αναμένεται οι μεθοριακές υπηρεσίες να λάβουν έκτακτα μέτρα την γρήγορη έξοδο από τη χώρα», όπως σημειώνεται.

Η συνοριακή αστυνομία, σημειώνει το δημοσίευμα, πιστεύει ότι η κίνηση θα ομαλοποιηθεί. Ενώ αναμένεται νέα έξαρση αύριο (σ.σ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ) το πρωί πάλι.
(kanal5.com.mk)
--

(Σ.Σ. ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.