Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ, ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;» ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ....

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμ...






Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των ‘8’ στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα πέρυσι το καλοκαίρι, και είπε τα εξής:




«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι που είναι στο ΝΑΤΟ και έχουν καταφύγει εκεί. Τώρα, πώς να το εξηγήσουμε αυτό; Βλέπουμε τον πραξικοπηματία αξιωματικό ή τον στρατηγό να διαφεύγει σε χώρες με τις οποίες είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και ξέρετε τι μας λένε; ‘Αυτό το θέμα είναι θέμα της δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε στη δικαιοσύνη’.

Τι ανοησίες είναι αυτές; Θέτεις σε ισχύ μια διοικητική απόφαση και κλείνεις την υπόθεση. Γιατί; Γιατί αυτοί είναι πραξικοπηματίες. Εσύ, γιατί υπερασπίζεσαι έναν τρομοκράτη; Αυτός είναι τρομοκράτης, άρα τι πρέπει να τον κάνει αυτή η χώρα; Και εφόσον έχουμε μεταξύ μας μια συμφωνία για την έκδοση εγκληματιών, εσύ πρέπει να μας τον στείλεις πίσω, να μας τον δώσεις.

Δώσε τον σε μας να τον δικάσουμε, εσύ γιατί τον δικάζεις; Για ποιο λόγο έχουμε κάνει τότε με σας τη συμφωνία για την έκδοση εγκληματιών; Δηλαδή, πρέπει πρώτα απ’ όλα αυτό να εξετάσουμε αυτό. Δυστυχώς, δεν θέλουν να το συζητήσουν. Γιατί δεν τους συμφέρει.

Η Τουρκία είναι πολιτισμένη, η Τουρκία είναι μια χώρα που τηρεί το διεθνές δίκαιο και εμείς σε καμία περίπτωση δεν έχουμε θέμα να δεχθούμε τις κατηγορίες».

ΠΗΓΗ sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.