Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ!

Την οικογενειακή του ιστορία, η οποία κατέληξε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αφηγήθηκε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, ο συνταξ...




Την οικογενειακή του ιστορία, η οποία κατέληξε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αφηγήθηκε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, ο συνταξιούχος οικοδόμος Χαράλαμπος Ορφανουδάκης ο οποίος είδε τον ίδιο του τον αδελφό να του παίρνει το σπίτι που βγήκε στο σφυρί!




Ο κ. Ορφανουδάκης απάντησε σε όσους… καλοπροαίρετα θεώρησαν ότι ο αδελφός του χτύπησε το σπίτι για να του το δώσει πίσω, λέγοντας ότι τα κληρονομικά και οι διαφορές οδήγησαν τα άλλα δύο αδέλφια του, στην ψυχιατρική κλινική.

Η κατάσταση οδηγήθηκε στα άκρα μετά την προσβολή της διαθήκης του πατέρα τους και έκτοτε έχει ξεκινήσει ένας «πόλεμος» που συνεχίστηκε και στο Ειρηνοδικείο, μετά από οφειλή 6.000 ευρώ!

Ο συνταξιούχος οικοδόμος ο οποίος λιποθύμησε =στο Ειρηνιδοκείο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είπε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της συμβολαιογράφου, καθώς όπως υποστηρίζει ο πλειστηριασμός δεν έγινε νόμιμα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ

zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.