Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!

Μεταφέρουμε από το vimaorthodoxias.gr _ Είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας ότι η αρχιλοχίας μηχανοσυνθέτης Βασιλική Πλεξίδ...









Μεταφέρουμε από το vimaorthodoxias.gr_ Είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας ότι η αρχιλοχίας μηχανοσυνθέτης Βασιλική Πλεξίδα δεν είχε επιβεβαιώσει το κείμενο για το θαύμα της Παναγίας, το οποίο συνέβη κατά τη διάσωσή της από το φοβερό δυστύχημα του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους οι 4 συνεπιβάτες της.





Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας με σχόλιό του, η 27χρονη κοπέλα επιβεβαίωσε το γεγονός του θαύματος της Παναγίας Ακρωτηριανής της Σερίφου με ανάρτηση στο facebook της, εκτός από ένα από τα γεγονότα, τα οποία κυκλοφόρησαν, ότι δηλαδή η μοναχή από την Μονή της Παναγίας είχε πει για τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ότι σκοτώθηκαν. Η μοναχή δεν είπε αυτό, αλλά απλά ότι η Βασιλική θα σωθεί, ενώ για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζει τί έγινε.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της Βασιλικής Πλεξίδας από το facebook της, όπως μας το έστειλε αναγνώστης μας, έχει ως εξής:

«Vicky Plexida
8 Μαΐου στις 6:31 μ.μ. · 
Στις μέρες μας πλέον, μόνο η πίστη μας μπορεί να μας σώσει!!! Ο Θεός και η Παναγία να δίνει δύναμη σε όλο τον κόσμο!!!!Μια επισήμανση θα ήθελα να κάνω. Το άρθρο αυτό δεν το έγραψα εγώ αλλά ισχύουν τα όσα γράφονται. Με την μόνη διαφορά πως η γερόντισσα δεν είπε πως οι άλλοι θα σκοτωθούν. Είπε απλά » δεν γνωρίζω για τους υπόλοιπους το τι θα γίνει».

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία σε γνωστούς της, στην διάρκεια του δυστυχήματος έβλεπε ένα λευκό φως, το οποίο την γαλήνευε και την είλκυε, και στη συνέχεια της εμφανίστηκε μία γυναίκα (προφανώς η Παναγία), η οποία την καθησύχασε και της είπε ότι όλα θα πάνε καλά.

Όπως είπαν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ άνθρωποι που εργάζονται στα στρατιωτικά ελικόπτερα, η διαρρύθμιση του ελικοπτέρου και ο τρόπος που οι άνθρωποι κάθονται μέσα σε αυτό είναι τέτοια που δεν υπήρχε και η παραμικρή πιθανότητα ανθρωπίνως να σωθεί άνθρωπος από το δυστύχημα.

Για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για θαύμα της Παναγίας. Αυτοί οι οποίοι είναι καλόπιστοι, έχουν πειστεί. Αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να πιστέψουν, όπως λέει το ευαγγέλιο, ακόμη και εάν αναστηθεί κάποιος από τους νεκρούς, δεν πρόκειται να πιστέψουν. Αυτοί θα ψάχνουν πάντα μία λογική εξήγηση, η οποία όμως, όπως και στην περίπτωση της Βασιλικής, δεν υπάρχει, παρά μόνο μέσα στο μυαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.