Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!!! ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΡΟΕΣ...

Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας ...







Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 50 και 23 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μία μη νόμιμη μετανάστρια, υπήκοο Συρίας.




Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 30-5-2017, ο 50χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Λίγο πριν τον χώρο του διαβατηριακού ελέγχου, ο 50χρονος αποβίβασε από το όχημα, μία μη νόμιμη μετανάστρια, προκειμένου να αποφύγει τον προβλεπόμενο έλεγχο. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Ακολούθως, στην είσοδο της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τον 23χρονο, ο οποίος, όπως προέκυψε, ανέμενε σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να επιβιβάσει τη μη νόμιμη μετανάστρια και να την προωθήσουν με αυτόν τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν συνολικά:
2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
τα χρηματικά ποσά των 1.465 ευρώ και των 465 λιρών Τουρκίας
6 κινητά τηλέφωνα
7 κάρτες SIM

Επίσης!

Συνελήφθη στο Δυτικό Κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

xanthipress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.