Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ «ΠΗΓΑΣΟ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δυσάρεστες οι εξελίξεις στον ΠΗΓΑΣΟ με τους απλήρωτους εργαζομένους να αποφασίζουν συνέχεια των κινητοποιήσεών τους και με θολό το τοπίο ...




Δυσάρεστες οι εξελίξεις στον ΠΗΓΑΣΟ με τους απλήρωτους εργαζομένους να αποφασίζουν συνέχεια των κινητοποιήσεών τους και με θολό το τοπίο για το τι μέλλει γενέσθαι…!

Την προηγούμενη βδομάδα οι επί σειρά μηνών απλήρωτοι εργαζόμενοι στα Μέσα του ομίλου (Έθνος, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, Ημερησία, imerisia.gr, Goal News, sentragoal.gr κλπ) αποφάσισαν να απεργήσουν έως αύριο, το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου, αφού είχαν ζητήσει σήμερα, Τρίτη 5 Ιουνίου, να γίνει τριμερής επιτροπή στο Υπουργείο Εργασίας, αλλά στην οποία δεν παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων



Σύμβουλος της εταιρείας Φώτης Μπόμπολας. Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πηγές φαίνεται να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραστεί στην επιτροπή αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη τριμερή και ότι δεν έχουν καταγγελθεί τα δάνεια. Πάντως, αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές άλλαξε όλο το ΔΣ της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ και μάλιστα σε αυτό δεν μετέχει κανένα μέλος της οικογένειας Μπόμπολα που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι στο καινούργιο ΔΣ μετέχουν πρόσωπα από τον τραπεζικό κύκλο, ενισχύοντας όσους τον τελευταίο καιρό έλεγαν ότι «οι τράπεζες θα μπουν στον ΠΗΓΑΣΟ».
Έτσι μετά από όλα αυτά οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συνέχεια της απεργίας τους έως το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου, καθώς ορίστηκε νέα τριμερής συνάντηση την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, ώστε να δουν αν θα παραστεί κάποιο μέλος από το ΔΣ της εταιρείας…!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.