Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όπως μεταδίδει το σάιτ tilegraphima.gr, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος άνδρα ρουμανικής καταγωγής 41ος ετών, για τ...





Όπως μεταδίδει το σάιτ tilegraphima.gr, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος άνδρα ρουμανικής καταγωγής 41ος ετών, για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.



Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.
Η μαρτυρία της Πένυ Φ
Παράλληλα, σε καταγγελία χυδαίας σεξουαλικής παρενόχλησης που όπως αναφέρει υπέστη μέσα σε αστικό λεωφορείο, είχε προχωρήσει νεαρή κοπέλα με ανάρτηση της στο Facebook που προκάλεσε πλήθος σχολίων, αλλά και την παρέμβαση των ιδίων των υπευθύνων του κοινωνικού δικτύου που αποφάσισαν να κατεβάσουν τις φωτογραφίες - πειστήρια της παρενόχλησης.
Η Πένυ Φ. ανάρτησε φωτογραφίες που απεικόνιζαν ρασοφόρο να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις δίπλα της, πράγμα που όπως δηλώνει η ίδια, ο εν λόγω άνδρας έχει κάνει και προς άλλες κοπέλες που κατά καιρούς προσεγγίζει.
"Χθες μπηκε ενας παπας το μεσημερι στο 14α, το λεωφορειο ειχε πολλες αδειες θεσεις αλλα ηρθε και εκατσε διπλα μου, εβαλε το λαπτοπ στα ποδια του και μετα απο λιγα λεπτα ενιωθα να μου χαιδευει το ποδι. Εκανα σταυροποδι για να μην με ακουμπαει και αυτος εβαλε το λαπτοπ διπλα του για να μην εχουν ορατοτητα οι αλλοι. Αρχισε να χαιδευεται και μετα απο λιγο εβγαλε την αηδια του εξω", έγραφε.
Η Πένυ είχε αναφέρει στο News 24/7:
"Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο λεωφορείο 14Α μετά τις 16.00 και για ένα 40λεπτο. Τις φωτογραφίες (που έδειχναν τα γεννητικά όργανα του ρασοφόρου) τις τράβηξα γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα με πίστευε κανένας. Δεν τις τράβηξα για να τις ανεβάσω αλλά για τους δικούς μου ανθρώπους και για να έχω αποδείξεις αν μου ζητούσε κάποιος τον λόγο.
Η ανάρτηση έγινε το βράδυ της Δευτέρας και αφού το συζήτησα πρώτα το θέμα με κάποια άτομα. Επίσης ήξερα πως όταν θα το ανέβαζα, θα έπρεπε να έχω χρόνο για να κάτσω να το συζητήσω και να το αναλύσω αυτό το πράγμα, και επειδή είμαι φοιτήτρια και έχω υποχρεώσεις με την εξεταστική, αποφάσισα να το κάνω όταν θα μπορούσα να έχω αυτόν τον απαραίτητο χρόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.