Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ Η ΑΓΓΛΙΑ - ΤΩΡΑ: ΕΝΟΠΛΟΣ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...!!

Νέο περιστατικό τρόμου στην Αγγλία - Άτομο οπλισμένο με μαχαίρι εισέβαλε σε γραφείο εύρεσης εργασίας - Κρατά ομήρους άγνωστο ακόμη ...





Νέο περιστατικό τρόμου στην Αγγλία
- Άτομο οπλισμένο με μαχαίρι εισέβαλε σε γραφείο εύρεσης εργασίας
- Κρατά ομήρους άγνωστο ακόμη πόσους
- Ειδικοί διαπραγματευτές στο σημείο
"Βασιλεύει" ο τρόμος στην Αγγλία, μόλις μια μέρα μετά τις εκλογές και ενώ η χώρα βρίσκεται σε πολιτική αβεβαιότητα. Άτομο οπλισμένο με μαχαίρι εισέβαλε σε γραφείο εύρεσης εργασίας και κρατά ομήρους.





Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικοί διαπραγματευτές και οι δρόμοι γύρο από το γραφείο έχουν αποκλειστεί, ενώ το κοινό έχει ειδοποιηθεί να μην πλησιάζει στην περιοχή.
Η αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) πως ένας άνδρας προκαλούσε φασαρία σε γραφείο εύρεσης εργασίας στην πόλη Μπάικερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει αφήσει κάποιους από τους ομήρους να φύγουν.
Στο σημείο έχει ήδη φτάσει και ασθενοφόρο, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Πιστεύεται ότι ο δράστης είναι γνωστός στους εργαζόμενους στο γραφείο, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

newsit



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.