Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Έπεσε την ώρα που βρισκόταν μαζί με άλλους μαθητές κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής. Ο μαθητής λιποθύμησε, έπεσε στο έδαφος, αμ...





Έπεσε την ώρα που βρισκόταν μαζί με άλλους μαθητές κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής. Ο μαθητής λιποθύμησε, έπεσε στο έδαφος, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο 6ο Δημοτικό Αχαρνών.
Τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Το παιδί δεν παρουσίαζε το παραμικρό πρόβλημα. Έπαιζε μαζί με τους συμμαθητές του. Ξαφνικά έπεσε στο έδαφος.





Η σχολική γιορτή ήταν σε εξέλιξη. Όλοι μαθητές του 6ου Δημοτικού Αχαρνών, αλλά και οι γονείς τους ήταν παρόντες.
Σήμανε αμέσως συναγερμός. Στο σημείο βρισκόταν μια νοσοκόμα η οποία αμέσως έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Πέφτοντας ο 10χρονος είχε χτυπήσει και στο κεφάλι του




Αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε σε χρόνο ρεκόρ στο σχολείο. Παρέλαβε τον μαθητή για να τον μεταφέρει στο Παίδων. Ενημερώθηκε και η αστυνομία ώστε να βοηθήσει να φτάσει το ασθενοφόρο πιο γρήγορα.



Ο μικρός μαθητής μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα είχε φτάσει στο νοσοκομείο και άμεσα διασωληνώθηκε.





Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Το παιδί έφυγε από τη ζωή χωρίς ακόμη να γνωρίζει κανείς τα αίτια. Η ιατροδικαστική έρευνα θα δείξει τι ήταν αυτό που του στέρησε τόσο πρόωρα τη ζωή.
Στο σχολείο, γονείς και μαθητές είναι συγκλονισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.