Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς ξέσπασε με αφορμή την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα του Ελληνα πρωθυπ...







Διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς ξέσπασε με αφορμή την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα του Ελληνα πρωθυπουργού, την οποία ισχυρίζονται ότι έκαναν χάκερς από την Τουρκία.




Με ανάρτησή τους στο facebook, οι Έλληνες Anonymous, όπως αυτοαποκαλούνται, απειλούν τους Τούρκους, που φέρονται ότι «έριξαν» το πρωθυπουργικό site «Τουρκία.. Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!».

Η δήλωση είναι απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση Τούρκων χάκερς ότι αυτοί ευθύνονται για την αναστολή λειτουργίας του primeministwer.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα δεν λειτουργούσε το απόγευμα της Παρασκευής. Τότε, Τούρκοι χάκερς με ανάρτησή τους στο twitter, ανέλαβαν την ευθύνη λέγοντας μάλιστα ότι «Η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Πριν καλά καλά περάσει μία ώρα από την πρώτη απειλή, οι Έλληνες Anonymous ξεκίνησαν το χακάρισμα τουρκικών σελίδων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.