Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΕΣΦΑΞΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΔΟ.. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ - ΒΙΝΤΕΟ -

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Η περίοδος του Ραμαζανιού η οποία θεωρείται ως μια από τις ιερότερες για τους μουσουλμάνους λόγω ...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η περίοδος του Ραμαζανιού η οποία θεωρείται ως μια από τις ιερότερες για τους μουσουλμάνους λόγω της νηστείας τους, δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν συνοδεύεται απαραίτητα από ειρηνικό πνεύμα.





Όπως αναφέρεται, μια ομάδα από Άραβες υπηκόους σκότωσε έναν Κούρδο μετανάστη στην πόλη Όλντενμπουργκ της Γερμανίας επειδή αρνήθηκε να νηστέψει για το Ραμαζάνι.

Ένας Κούρδος μετανάστης από τη Συρία ανέφερε το περιστατικό, λέγοντας πως μια ομάδα Αράβων μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον Κούρδο Abed Hannan Yaghoub.


Ο Κούρδος Abed Hannan Yaghoub με τα δύο παιδιά του

Αυτό συνέβη αφότου τον βρήκαν να καπνίζει και να αρνείται να νηστέψει για την εποχή του Ραμαζανιού, της ιερής περιόδου όπου απαγορεύεται το κάπνισμα, το ποτό και το φαγοπότι κατά τη διάρκεια της ημέρας.



O Abed Hannan Yaghoub όπως τον φωτογράφισαν οι ακτιβιστές, καλυμμένος με αίματα και νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθεί να τον σώσει.

Ο Κούρδος Abed Hannan Yaghoub προέρχεται από την επαρχία Afrin του Κουρδιστάν της Συρίας.

Κούρδοι εντόπιοι της πόλης, ανέφεραν αργότερα πως η αστυνομία συνέλαβε δύο ύποπτους για πιθανή ανάμειξη στο φόνο
Παρόμοια τύχη αναμενόταν να έχει και ένας άντρας στο Παρίσι. Ό άντρας αυτός, όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, μόλις έβγαινε από ένα μαγαζί κρατώντας μια κούτα με μπύρες, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από έναν λαθρο που κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι.

Ευτυχώς, χάριν των γρήγορων αντανακλαστικών του και της βοήθειας ενός άλλου παρευρισκομένου ο οποίος έπιασε τον λαθρο από το λαιμό αναγκάζοντας τον να οπισθοχωρήσει μερικά μέτρα, ο κύριος κατάφερε τελευταία στιγμή να σωθεί.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΑΛΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.