Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

Εντυπωσιάστηκαν οι Κινέζοι στρατιωτικοί από τις επιδείξεις στην Σχολή Ευελπίδων κατά τη διάρκεια επίσκεψης! Δείτε τι απέσπασε την προ...





Εντυπωσιάστηκαν οι Κινέζοι στρατιωτικοί από τις επιδείξεις στην Σχολή Ευελπίδων κατά τη διάρκεια επίσκεψης! Δείτε τι απέσπασε την προσοχή τους και τα θετικά σχόλια.

Τη Σχολή Ευελπίδων επισκέφθηκε 6μελής υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία των Κινεζικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο δράσης του διμερούς Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας έτους 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.





Η κινεζική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τη δράση και τη λειτουργία της Σχολής Ευελπίδων και παρακολούθησαν εκπαιδευτικές.

Μαθαίνουμε ότι οι Κινέζοι εντυπωσιάστηκαν από την επίδειξη κολύμβησης μάχης που είδαν στην ΣΣΕ.

Με την κολύμβηση μάχης όπου οι σπουδαστές ήταν ντυμένοι με φόρτο και όπλα, επιδιώκεται να μάθουν να κολυμπούν με τον ατομικό οπλισμό.

Μαθαίνουν δηλαδή να επιβιώνουν σε συνθήκες που δεν είναι αναμενόμενες, αλλά μπορεί να προκύψουν είτε γιατί κτυπήθηκε το σκάφος μεταφοράς, είτε γιατί ανατράπηκε η βάρκα και θα πρέπει να διατηρηθούν όλοι σώοι μέχρι να διασωθούν, ή να προσπαθήσουν να κατευθυνθούν στην πλησιέστερη ακτή.



Μια άλλη επίδειξη που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ήταν αυτή της ομάδας επιδείξεων ασκήσεων ακριβείας.

Οι Ευέλπιδες εκτελούν με έναν μοναδικό τρόπο ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα, αποδεικνύοντας ότι η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, θεωρείται σε παγκόσμιο επίπεδο από τις πιο σημαντικές σχετικά με την κατάρτιση των μελλοντικών αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού.

Τέλος εντυπωσιακή ήταν κι η επίδειξη της ομάδας παγκρατίου πάλης

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.