Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ! ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ!!!

Και αφού το τουρκικό ερευνητικό σκάφος “Μπαρμπαρός” συνεχίζει κανονικά, μέχρι τις 30 Ιουνίου, τις παράνομες σεισμικές του έρευνες ανο...








Και αφού το τουρκικό ερευνητικό σκάφος “Μπαρμπαρός” συνεχίζει κανονικά, μέχρι τις 30 Ιουνίου, τις παράνομες σεισμικές του έρευνες ανοιχτά του κόλπου της κατεχόμενης Αμμοχώστου, με τους διαπραγματευτές και τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αναχωρούν για τη νέα πενταμερή Διάσκεψη, μια νέα τουρκική πρόκληση στα ανοικτά της Κερύνειας προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.




Οι φωτογραφίες, των οποίων η λήψη πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017 και έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες, απεικονίζουν μια τουρκική σημαία “καρφωμένη” σε βράχο ανοικτά της Κερύνειας και συγκεκριμένα λίγο έξω από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με το χρήστη που ανέβασε τις εν λόγω φωτογραφίες, τα στιγμιότυπα αυτά τραβήχτηκαν στην παραλία που βρίσκεται το εξωκκλήσι του Αγίου Δημητριανού, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον “ΚΑΤΣΟΣΙΗΡΟ”, δηλαδή τον βράχο που πλέον πάνω του “κυματίζει” μια τουρκική σημαία.

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, η ονομασία “ΚΑΤΣΟΣΙΗΡΟΣ”, προήλθε λόγω των μύθων που κυκλώνουν το συγκεκριμένο βράχο, ενώ με τη τελευταία επίσκεψη του, σύμφωνα με τον ίδιο, στο ξωκλήσι φαίνεται να έχουν σκάψει, ανοίγοντας μια μεγάλη τρύπα, όπου αυτό αποδεικνύει πως κάποιοι κάτι ψάχνουν στο εν λόγω σημείο.





Βλέποντας τις φωτογραφίες αυτές, πολλοί από τους χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει με την πράξη αυτή των Τούρκων, ενώ άλλοι το ερμηνεύουν ως μήνυμα από τη Τουρκία με φόντο τη διάσκεψη στο Cans-Montana.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Τουρκία, παράλληλα, θα πραγματοποιήσει στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, σε σχετικά κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Πάφου, ακριβώς την ημέρα που κηρύσσεται η έναρξη των εργασιών της διεθνούς διάσκεψης για την Κύπρο στο Cans-Montana της Ελβετίας.

Συγκεκριμένα, με τη NAVTEX 649/17, η Τουρκία δεσμεύει θαλάσσια έκταση η οποία περιλαμβάνει τμήματα των οικοπέδων 6, 7 και 11 για στρατιωτικές ασκήσεις.

Ο "Στόχος" δεν έχει ούτε είχε ποτέ καμιά αμφιβολία για τις επιδιώξεις των τούρκων


Πηγή: farosonair.com
thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.