Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ... «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ» ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...! ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Έκρυθμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Μενίδι, μετά τα νέα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκ...







Έκρυθμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Μενίδι, μετά τα νέα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, όταν ομάδα νεαρών ατόμων, κινήθηκε προς τον καταυλισμό των Ρομά πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές σε δύο σπίτια, πιθανότατα από βόμβες μολότοφ, ενώ στην ομάδα αυτή των επιτιθέμενων φέρονται να συμμετείχαν και άτομα από τον χώρο της ακροδεξιάς.




Νέες πορείες των κατοίκων

Με κύριο σύνθημα τους «Έξω τα ναρκωτικά από το Μενίδι» περίπου 1.000 κάτοικοι του Μενιδίου πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, όταν περίπου 200 νεαρά άτομα αποκόπηκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς τον οικισμό των Ρομά στην περιοχή της Αυλίζας.

Μετά το τέλος της χθεσινής συγκέντρωσης οι κάτοικοι έδωσαν νέο ραντεβού, σήμερα Δευτέρα, στις 19:00, με τους Ρομά να απειλούν ότι αν επιστρέψουν στον καταυλισμό «θα χυθεί αίμα».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, από τα χθεσινά επεισόδια εναντίον των σπιτιών τους, δεν έγινε καμία σύλληψη, κάτι που όπως λένε, τους αναγκάζει να προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινήσεις για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους.

«Θα ανεβώ στην ταράτσα, θα πάρω την καραμπίνα και θα τους διαλύσω», σχολίασε ένας εξ αυτών.

Παράλληλα οι κάτοικοι, έδωσαν ραντεβού την Τρίτη το πρωί, έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην Κατεχάκη όπου και προτίθενται να φθάσουν με πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.