Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ» ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΒΡΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Και ενώ η υπόθεση του Μάνου Βρυθιά έχει συγκινήσει έναν μεγάλο αριθμό Ηρακλειωτών που συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειάς, οι...






Και ενώ η υπόθεση του Μάνου Βρυθιά έχει συγκινήσει έναν μεγάλο αριθμό Ηρακλειωτών που συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειάς, οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται ακόμα στην προσπάθεια να δεχθούν το τραγικό τέλος του, ενώ σήμερα του έκαναν και τριήμερο μνημόσυνο.
Η μητέρα του άτυχου 36χρονου, κ. Αναστασία, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr και τα λόγια της συγκλονίζουν. "Εγώ αναγνώρισα το παπούτσι του, τα κλειδιά του, την ταυτότητά του καθώς και το τσαντάκι που φορούσε όταν έφυγε. Το πτώμα το ίδιο δεν το είδα ποτέ μου" λέει η κ. Αναστασία και συμπληρώνει πως "σήμερα κάναμε και τρίημερο μνημόσυνο για το Μάνος μας".




Η κ. Αναστασία δηλώνει πως μέχρι τώρα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την ιατροδικαστική υπηρεσία αναφορικά με τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του DNA ωστόσο εμφανίζεται κάπως ανακουφισμένη που επιτέλους βρήκε τον γιο της. "Βρήκαμε κάτι να θάψουμε" λέει χαρακτηριστικά και συγκλονίζει.

Η οικογένεια περιμένει τις απαντήσεις των ιατροδικαστών ενώ αυτό που την επίσης την ενδιαφέρει είναι να μάθει τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου Μάνου. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, για ατύχημα ή για αυτοχειρία;

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό, τα οστά που ξέβρασε η θάλασσα στην προβλήτα 6 στο Καρνάγιο, δεν ανήκουν στον άτυχο Μάνο αλλά σε κάποιο σκύλο.

Πηγή: ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.