Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...!!! ΤΡΕΝΟ ΧΤΥΠΑ 19ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!

Σοκάρουν οι εικόνες από σταθμό τρένου, με τη 19χρονη Pratiksha Natekar να γλιτώνει από θαύμα από το χτύπημα του διερχόμενου τρένου. ...






Σοκάρουν οι εικόνες από σταθμό τρένου, με τη 19χρονη Pratiksha Natekar να γλιτώνει από θαύμα από το χτύπημα του διερχόμενου τρένου.
Η 19χρονη Pratiksha Natekar δεν άκουσε το τρένο ενώ διάσχιζε τις γραμμές επειδή φορούσε ακουστικά, με τον κόσμο να παρακολουθεί πανικόβλητος τις στιγμές πριν την παρασύρει η αμαξοστοιχία. Ευτυχώς ο οδηγός είχε προλάβει να πατήσει φρένο και υπέστη μικρά τραύματα στα χείλη, τα μάτια και το κεφάλι, γλιτώνοντας ουσιαστικά από θαύμα.




Το συγκλονιστικό περιστατικό έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό Kurla στη Βομβάη στις 13 Μαΐου. Η 19χρονη πήγαινε στη δουλειά της όταν άρχισε να διασχίζει τις γραμμές για να φτάσει στην αποβάρθα 7.

Μετά το ατύχημα που λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή, η 19χρονη παρότρυνε τον κόσμο να μη φορά ακουστικά όταν επιβιβάζεται σε τρένα ή περνάνε τις γραμμές. "Περνούσα τις γραμμές όταν ξαφνικά είδα το τρένο να έρχεται κατά πάνω μου. Πάγωσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ξέρω τι συνέβη. Όταν ξύπνησα ήμουν στο νοσοκομείο".

"Δεν άκουσε το τρένο να έρχεται και όταν ξαφνικά το είδε μπροστά της έτρεξε πρώτα πανικόβλητη προς την πλατφόρμα και μετά κατευθείαν πάνω στο τρένο', δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.