Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ: ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Όλοι τους κρατούσαν ένα μαχαίρι 30 εκατοστών ειδικά προσαρμοσμένο για να μην φύγει από το χέρι τους - Σχεδίαζαν και τρίτη επίθεση μ...






Όλοι τους κρατούσαν ένα μαχαίρι 30 εκατοστών ειδικά προσαρμοσμένο για να μην φύγει από το χέρι τους - Σχεδίαζαν και τρίτη επίθεση με 13 βόμβες μολότοφ




Φωτογραφίες από το λευκό βαν αλλά και τα μαχαίρια και τις βόμβες μολότοφ με τις οποίες ήταν οπλισμένοι οι τρεις τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία μετά την αποκάλυψη ότι οι τρεις τρομοκράτες σχεδίαζαν να νοικιάσουν ένα φορτηγό βάρους 7,5 τόνων για να κάνουν μια επίθεση αλά Νίκαια.

Όπως έγινε γνωστό ο λόγος που δεν τα κατάφεραν ήταν γιατί η πιστωτική κάρτα με την οποία επιχείρησαν να πληρώσουν δεν έγινε δεκτή.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζει αυτή του μαχαιριού που χρησιμοποίησαν και οι τρεις τζιχαντιστές. Πρόκειται για ένα ροζ κεραμικό μαχαίρι 30 εκατοστών στο οποίο είχαν προσαρμόσει μονωτική ταινία στη λαβή για να μην τους γλιστράει καθώς και κορδόνια παπουτσιών με τα οποία το είχαν περάσει στους καρπούς τους.



Παράλληλα οι τρομοκράτες είχαν γεμίσει το φορτηγό με σάκους από χαλίκι και καρέκλες σε μια προσπάθεια να αυξήσουν το βάρος του από τη στιγμή που δεν κατάφεραν τον αρχικό τους στόχο που ήταν να νοικιάσουν ένα μεγάλο φορτηγό.




Η αστυνομία βρήκε, επίσης, μέσα στο λευκό βαν 13 μπουκάλια κρασί γεμάτα με βενζίνη για να χρησιμοποιηθούν ως μολότοφ καθώς και δύο φωτοβολίδες για την ανάφλεξή τους.



Καθένας από τους τρεις τρομοκράτες είχε φορέσει ένα ψεύτικο γιλέκο αυτοκτονίας με άδεια πλαστικά μπουκάλια που τα είχαν δέσει με μονωτική ταινία με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι στο σχεδιασμό τους ήταν, αφού σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούσαν με τα μαχαίρια στη συνέχεια να εξαπολύσουν ένα δεύτερο κύμα επίθεσης με τις βόμβες μολότοφ.


Ωστόσο στα σχέδια τους έβαλαν τέλος οι οχτώ αστυνομικοί που τους αντιμετώπισαν και τους εξουδετέρωσαν με συνολικά 46 σφαίρες όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.