Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ... ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΓ Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση δύο ένστολοι - Τραυματίστηκε και ένας πολιτικός υπάλληλος - Προς το παρόν δεν υπ...







ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΓ
Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση δύο ένστολοι - Τραυματίστηκε και ένας πολιτικός υπάλληλος - Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα




Σκιά τρομοκρατικού χτυπήματος καλύπτει την επίθεση δύο ανδρών με φορτηγό εναντίον αστυνομικών έξω από αστυνομικό τμήμα στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το φορτηγό, στο τιμόνι του οποίου καθόταν ο Brandon Lord Figures-Mormon, δεν ήταν καταχωρημένο στις αρμόδιες υπηρεσίες (δεν είχε πινακίδες) και η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ήταν ίδια με εκείνη των τζιχαντιστών στη Βρετανία, στη Γαλλία και στη Γερμανία.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, όπως ανέφεραν οι γιατροί. Ο τρίτος, που ήταν πολιτικός υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο, καθώς τα τραύματά του δεν εκτιμήθηκαν ως σοβαρά.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα, που ήταν συνοδηγός.

Την έρευνα ανέλαβε, προς το παρόν, η Μητροπολιτική Αστυνομία και όχι το FBI, αλλά οι αμερικανικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τρομοκρατική ενέργεια, κάτι που θα αποδειχθεί από τη συγκέντρωση των στοιχείων και τις ανακρίσεις των εμπλεκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.