Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

Ένας μετανάστης αυτοτραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, στην οδό Καρόλου. Ο μετανάστης είχε μαχαίρι και σύμφωνα με τ...







Ένας μετανάστης αυτοτραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, στην οδό Καρόλου. Ο μετανάστης είχε μαχαίρι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απειλούσε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν έγινε γύρω στις 5.30 το απόγευμα.




Όπως μεταδίδει το thebest.gr επί τόπου βρέθηκαν διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς τα γραφεία βρίσκονται κοντά στο σημείο, όπως και άνδρες της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αφοπλίσουν τον μετανάστη, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με ασθενοφόρο του Ερυθρού Σταυρού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr ο μετανάστης διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή και κατά το παρελθόν είχε προσπαθήσει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Επί τόπου βρίσκονται και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.