Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑ

Ένταση σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της ...





Ένταση σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Τα αίματα άναψαν όταν μια γυναίκα, μέλος της πρωτοβουλίας "Απελάστε το Ρατσισμό", η οποία παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, αγνοώντας -όπως φάνηκε- τη νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η μαγνητοφώνηση, φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας χωρίς προγενέστερη άδεια του δικαστηρίου, θέλησε να φωτογραφίσει τον μάρτυρα Θαν. Κούρκουλα.





Η αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης ήταν άμεση, φωνάζοντας έντονα διαμαρτυρόμενοι για την πράξη της γυναίκας, ενώ δεν έλλειψαν και απρεπείς εκφράσεις. Στο πλευρό της βρέθηκε και ο μάρτυρας, ο οποίος την γνωρίζει και επιχείρησε να την προστατεύσει από την ένταση που επικρατούσε. Με την παρέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονται στη δίκη τα πνεύματα ηρέμησαν καθώς απομάκρυναν και τη γυναίκα αλλά και τον Θ. Κούρκουλα.

Μετά από σύντομη διακοπή, η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση του καθηγητή πληροφορική και μέλους της κίνησης "Απελάστε τον Ρατσισμό", Θαν. Κούρκουλα, ο οποίος εξετάστηκε από συνηγόρους υπεράσπισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.