Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΑΛΑ!! Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ...

Η 24 χρονη Megan Couto γράφει ιστορία καθώς πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα που όχι μονο θα είναι μέρος της φρουράς της Βασίλισσας ...







Η 24 χρονη Megan Couto γράφει ιστορία καθώς πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα που όχι μονο θα είναι μέρος της φρουράς της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά θα τη διοικεί κιόλας. Είναι η πρώτη φορά στα 180 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η φρουρά στο Μπάκιγχαμ που γυναίκα αναλαμβάνει τέτοιο ρόλο.
.



H μικροκαμωμένη Couto αυτή τη στιγμή υπηρετεί στο Τάγμα Ελαφρού Πεζικού ( 2PPCLI) της Καναδής πριγκίπισσας Πατρίτσιας. Η νεαρή αναμφίβολα πλέον αποτελεί το σύμβολο της ισότητας μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς είναι η πρώτη βρετανίδα που γίνεται δεκτή στο πεζικό της Βρετανίας.

Η 24χρονη θα είναι παρούσα στην αλλαγή φρουράς που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Οι φρουροί της Βασίλισσας Ελισάβετ, που αποτελούν μέρος του πεζικού έως τώρα δεν είχαν ποτέ γυναίκες αλλά από ότι φαίνεται το 2018 θα είναι μια χρονιά που μάλλον θα... αλλάξει αυτή τη νόρμα.

Η νεαρή ξαφνιάστηκε όπως δήλωσε η ίδια από το γεγονός ότι έγινε δεκτή σε αυτή τη θέση στη φρουρά της Βασίλισσας. Αισθάνεται πολύ περήφανη που θα αναλάβει αυτό το καθήκον.

Όσο για την εμπειρία της στο στρατό της Αυστραλίας ( οι γυναίκες στο στρατό της Αυστραλία έγιναν δεκτές το 1989) τόνισε ότι ουδέποτε αισθάνθηκε ότι είναι μια ‘’εξαίρεση’’.

Με πληροφορίες από telegraph.co.uk

Φωτογραφία the telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.