Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – ΕΠΕΣΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΑ ΜΑΤ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Άντρες των ΜΑΤ ανέκοψαν την πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων που κατευθυνόταν προς τον καταυλισμό Ρομά με δακρυγόνα και χειροβομβίδες ...







Άντρες των ΜΑΤ ανέκοψαν την πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων που κατευθυνόταν προς τον καταυλισμό Ρομά με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.




Κάτοικοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας, η οποία κατευθύνεται προς τον οικισμό Αυλίζα, όπου βρίσκονται οι καταυλισμοί Ρομά, όμως ανακόπηκε από τούς άντρες των ΜΑΤ.

Ιδιαίτερα έκρυθμη είναι η κατάσταση και σήμερα στο Μενίδι, όπου εκατοντάδες κάτοικοι συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, αλλά και για την εγκληματικότητα που κυριαρχεί στην περιοχή.








Η σημερινή πορεία διαμαρτυρίας έγινε ύστερα από κάλεσμα του δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού. Πρόκειται για τη δεύτερη συγκέντρωση, μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από "αδέσποτη" σφαίρα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (08.06.2017).



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.