Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!..

Μεταφέρουμε από το https://odysseiatv.blogspot.gr Με τήν ευκαιρία που βλέπαμε τις (εξοργιστικές) φωτογραφίες απο την (κακή κ...








Μεταφέρουμε από το https://odysseiatv.blogspot.gr

Με τήν ευκαιρία που βλέπαμε τις (εξοργιστικές) φωτογραφίες απο την (κακή και άκαρπη) συνάντηση του Προέδρου Τράμπ με τον σουλτάνο Ταγίπ και τα πρωτοφανή ΕΚΤΡΟΠΑ των σωματοφυλάκων του, που χτύπησαν άγρια τους Κούρδους διαδηλωτές, είδαμε και μία φωτογραφία απο την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, τον Μαχμούτ Αμπάς...

"Ανοίγοντας" λοιπόν το "αρχείο", βρήκαμε ένα παλαιό δημοσίευμα της 'Καθημερινής', όπου περιέγραφε ο δημοσιογράφος της τότε κ.Πέτρος Παπακωνσταντίνου, τί αναφέρθηκε στο κανάλι 'Mega', σε εκπομπή των Ι.Χασαπόπουλου και Μ.Αναγνωστάκη.




Είναι εκπληκτικό το ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ πράγματα ΔΕΝ θα μάθουμε, με καμμία δύναμη, άν δεν ψ ά ξ ο υ μ ε με πολύ επιμονή...

Όταν ήταν νεαρός ο Μαχμούτ Αμπάς, φοιτούσε στο περίφημο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, που σκοπίμως οι Σοβιετικοί το είχαν ονομάσει 'Πατρίς Λουμούμπα', πρός τιμήν ενός γνωστού "αγωνιστού" Αφρικανού πολιτικού από το Κονγκό, φιλοσοβιετικής κατευθύνσεως, που τελικώς τον δολοφόνησαν.

(Όλα αυτά, επί παντοδυναμίας στην ΕΣΣΔ του Νικήτα Χρουστσώφ και μετά του Λεονίντ Μπρέζνιεφ).

Το διδακτορικό του Μαχμούτ Αμπάς λοιπόν, είχε ως θέμα το εξής : "Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑΖΙ - ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Υ Α Ο Υ!

Βρέ Μαχμούτ, έχεις μήπως κανένα ...αντίγραφο;
Βρέ Μαχμούτ, έστω μία ...φωτοτυπία;

Βρέ τον 'τσαχπίνι' Μαχμούτ, δεν του "φαινότανε"....

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.