Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΝΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα του Politico σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκ...







«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα του Politico σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτές γίνονται ενώ συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ.




Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημάνει πως «σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η ΧΑ είναι σαν να μην υπάρχει, ενώ, παρά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, εργαζόμενους, συνδικαλιστές, αντιφασίστες, τα τελευταία χρόνια "η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερά"».

«Για λίγες ψήφους από τα ακροδεξιά, ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει, όχι μόνο τις επικλήσεις περί φιλελευθερισμού, αλλά ακόμα και τις βασικές αξίες της δημοκρατίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ti εξόργισε τους Συριζαίους;;;

Σε άρθρο του Will Horner στο Politico, με τίτλο «Η Ελλάδα φοβάται την αναβίωση της ακροαριστερής βίας», ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι «είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εσωτερική τρομοκρατία, προερχόμενη από την άκρα αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά τα τελευταία χρόνια».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθρεψε μια κουλτούρα μίσους όταν ήταν στην αντιπολίτευση και δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για αυτή τη βία όσο κυβερνά. Δεν έχω δει τίποτα που να με πείθει ότι πραγματικά θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα. Αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία, αυτή η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.