Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΤΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ 86ΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ!

Πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 86ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδε...









Πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 86ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.







Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Δημήτριο Ρέψη, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 86ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Αριστοτέλη Σύρμο, πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους, ενώ στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες τους ζήτησε να είναι αποτελεσματικοί όντας επαγγελματίες και ασφαλείς.



Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης, αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.