Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΟ 60% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΟΥΠΙ!..

Πολλοί ήταν αυτοί που δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στην Ελλάδα, αλλά κανένας...







Πολλοί ήταν αυτοί που δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στην Ελλάδα, αλλά κανένας δεν σχολίασε το εξής εύρημα: «Ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού εκτιμάται για τους Έλληνες σε 38% και για τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα σε 59,7%».




Προφανώς, απ’ αυτό συμπεραίνεται ότι σχεδόν διπλάσιος αριθμός αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη μεγάλο πρόβλημα φτώχειας, από τους Έλληνες που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Κι όταν λέμε για αλλοδαπούς δεν αναφερόμαστε στα «προσφυγάκια» (για τα οποία όλα είναι δωρεάν…), αλλά για εκείνους που βρίσκονταν στην Ελλάδα πριν ξεσπάσει η «προσφυγική» κρίση.

Οι περισσότεροι απ’ αυτούς, λοιπόν, υποφέρουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν το κουνάνε ρούπι από την Ελλάδα. Και η εξήγηση είναι πως στις πατρίδες τους τα πράγματα είναι χειρότερα από δω.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες όμως φεύγουν από την πατρίδα τους, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Τι θα γίνει στο τέλος; Κάποια στιγμή θα γίνουν αυτοί περισσότεροι από μας και τότε θα αναγκαστούμε να φύγουμε από την πρώην πλέον πατρίδα μας και οι υπόλοιποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.