Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ - ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

Με πέντε «μεγαλύτερους αδερφούς» της FETÖ συναντήθηκε σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη - Σύμφωνα με την τουρκ...





Με πέντε «μεγαλύτερους αδερφούς» της FETÖ συναντήθηκε σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη

- Σύμφωνα με την τουρκική Σαμπάχ ένας από τους πέντε «μεγάλους αδερφούς» ζει στα κατεχόμενα
- Από τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή του Αλντίνμπας, προκύπτει πως η προετοιμασία της δολοφονίας άρχισε στις 15 Νοεμβρίου 2016




Με πέντε «μεγαλύτερους αδερφούς» (σσ abi στα τούρκικα) της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETÖ) συναντήθηκε σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα και πήρε την εντολή να σκοτώσει τον Ρώσο Πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, ο Τούρκος αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων, Μεβλούτ Μερτ Αλτίνμπας.

Σύμφωνα με την τουρκική Σαμπάχ που αναδημοσιεύεται από τ/κ ιστοσελίδες, η έρευνα του Εισαγγελέα Άγκυρας έχει εντοπίσει ότι ένας από τους πέντε «μεγάλους αδερφούς» ζει στα κατεχόμενα. Πριν συναντηθεί με τους πέντε στο πεντάστερο – όπως αναφέρεται - ξενοδοχείο στα κατεχόμενα, εντοπίστηκε επίσης ότι είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μέσω της υπηρεσίας "Face Time".


Büyükelçi Karlov'a suikastın ardından... από cumhuriyet

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο, τον υπολογιστή και αλλού του Αλντίνμπας, η προετοιμασία της δολοφονίας άρχισε στις 15 Νοεμβρίου 2016.

Να σημειωθεί ότι η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2016 στα εγκαίνια έκθεσης στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης στην Άγκυρα.

Στο μεταξύ, πριν 10 περίπου ημέρες ο τ/κ Τύπος είχε γράψει ότι η «αστυνομία» είχε συλλάβει 14 άτομα ως μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν σε εφόδους που έκανε σε σπίτια στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με άλλο τ/κ δημοσίευμα εκείνων των ημερών, μετά την κάθοδο στα κατεχόμενα ειδικών από την Τουρκία, έχει καταρτιστεί κατάλογος πέραν των 100 ατόμων, οι οποίοι θεωρούνται στα κατεχόμενα ύποπτοι ως μέλη της FETÖ και δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.