Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΗΛΥΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΤΩΝ 54, ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!

Λεία 180.000 ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει 54χρονη Κερκυραία, που προσποιούμενη τη συνεργάτη τραπεζικού ιδρύματος, κατάφερνε να αποσπά...




Λεία 180.000 ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει 54χρονη Κερκυραία, που προσποιούμενη τη συνεργάτη τραπεζικού ιδρύματος, κατάφερνε να αποσπά τεράστια χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους αγοραστές που ενδιαφερόταν να αγοράσουν ακίνητα από τους τραπεζικούς πλειστηριασμούς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.





Η 54χρονη συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία, όταν στην κατοχή της βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ, κατά την διάρκεια προκαθορισμένης συνάντησης, με έναν 58χρονο και μια 54χρονη και αποτελούσε το υπόλοιπο του αντιτίμου για τη μεσολάβηση της στην απόκτηση δύο ακινήτων, ενώ ήδη είχε λάβει από τους ίδιους αγοραστές 25.800 ευρώ σε προηγούμενη συναλλαγή.




Η δράση της 54χρονης έγινε γνωστή στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας μετά από καταγγελία ενός από τα θύματα της, σύμφωνα με την οποία, εξαπατούσε συστηματικά υποψήφιους αγοραστές ακινήτων στην Κέρκυρα, προσποιούμενη την συνεργάτη τραπεζικού ιδρύματος.

Η 54χρονη σύμφωνα με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που συστάθηκε εναντίον της, φέρεται πως για να πετύχει το σκοπό της και να τυλίξει τα ανυποψίαστα θύματα στον «ιστό» της , διαβεβαίωνε με διάφορα πλαστά έγγραφα, την δυνατότητα της μεσολάβησης της σε πλειστηριασμούς ακινήτων του τραπεζικού ιδρύματος. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης εντοπισμού και σύλληψης της 54χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε, εκτός από το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, μια πλαστή σφραγίδα με τον τίτλο του τραπεζικού ιδρύματος, το χρηματικό ποσό των 24.080 ευρώ, καθώς και πλήθος εγγράφων.

Όπως φέρεται μέχρι αυτή την ώρα η δράση της 54χρονης τακτοποιήθηκε σε τρεις ακόμη αντίστοιχες υποθέσεις κατά τις οποίες απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 119.500, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και σε μία ακόμη απόπειρα απάτης κατά την οποία επιχείρησε να αφαιρέσει το ποσό των 60.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες των ανυποψίαστων αγοραστών, μέχρι στιγμής, η 54χρονη φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 22.000 ευρώ, προχθές το πρωί, από έναν 42χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 75.000 ευρώ, από έναν 44χρονο ημεδαπό, 22.500 από έναν 31χρονο, ενώ επιπλέον επιχείρησε να αποσπάσει το ποσό των 60.000 ευρώ, από έναν 37χρονο, πριν από έναν μήνα περίπου

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, που συνεχίζει την έρευνα για το ενδεχόμενο της εμπλοκής της 54χρονης και σε άλλες υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, καλεί τους πολίτες οι οποίοι ενδέχεται να έχουν εξαπατηθεί με αντίστοιχο τρόπο ή έχουν αντιληφθεί αντίστοιχη δράση, να το καταγγείλουν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας. Η 54χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της απάτης κατ΄επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.