Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ...!!! 21ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 30ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

Παρά την ταραχή της, αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον βιαστή της η 30χρονη Ελληνίδα που δέχθηκε επίθεση μέρα- μεσημέρι στην συνοικία Αγία...







Παρά την ταραχή της, αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον βιαστή της η 30χρονη Ελληνίδα που δέχθηκε επίθεση μέρα- μεσημέρι στην συνοικία Αγία Τριάδα της Σκιάθου. Ο 21χρονος Αλβανός είχε… αλλάξει κούρεμα για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, χωρίς όμως να το πετύχει!




Στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού που τον προσήγαν βάσει των χαρακτηριστικών του που είχε δώσει η 30χρονη, ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι είχε κουρευτεί πριν από δυο ημέρες. Όμως, η αναγνώρισή του από την κοπέλα έγινε με απόλυτη βεβαιότητα κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ο δράστης είχε επιτεθεί στην 30χρονη που εργάζεται στο νησί στις 10 το πρωί της Παρασκευής, τη στιγμή που επέστρεφε από το πρωινό της μπάνιο στην παραλία Κοχύλι. Την προσπέρασε ενώ κατευθυνόταν προς το δωμάτιό της, αλλά ξαφνικά στράφηκε και τη χτύπησε στο πρόσωπο ρίχνοντάς την στο έδαφος και επιχείρησε να τη βιάσει. Όμως, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να βγαίνουν στα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.