Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2013... ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε την 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Είχε υπηρ...





Ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε την 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής και στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.

Τραυματίστηκε θανάσιμα την 17-06-2013, εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά αγνώστου κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων.




Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στις 17-06-2013 όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, που εκτελούσαν ελέγχους στην περιοχή της Δεσφίνας, αφού ενημερώθηκαν για ύποπτα άτομα που κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου, κατευθύνθηκαν προς εκείνο το σημείο για τον εντοπισμό και τον έλεγχό τους.

Στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό αυτοκίνητο με τρεις αστυνομικούς και ενώ στάθμευαν, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα κρυμμένα σε μικρό άλσος, τα οποία τους απείλησαν με όπλα και τους αφαίρεσαν τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G3-A3.

Στη συνέχεια κατέφθασε στο ίδιο σημείο δεύτερο συμβατικό όχημα με δύο αστυνομικούς, οπότε ένας από τους κακοποιούς άνοιξε πυρά εναντίον τους. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός του περιπολικού στο μηρό, Γιώργος Ανδριτσόπουλος. Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος αστυνομικός καταγόταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν πατέρας δύο παιδιών 5 και 12 ετών, ενώ η σύζυγός του ΄΄ηταν έγκυος στον ένατο μήνα.
policenet



Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος έφυγε εν ώρα καθήκοντος τιμώντας την ελληνική σημαία καιτην ΕΛΑΣ.



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK





Στη σελίδα του στο facebook o Γιώργος Ανδριτσόπουλος δεν έκρυβε το πάθος του για την οικογένεια του.

Οι μοναδικές του φωτογραφίες άλλωστε είναι με τα παιδιά του. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο παιδί. Η πολυαγαπημένη του γυναίκα που είναι έγκυος στον 8ο μήνα είναι σε κατάσταση σοκ. Μένει δυνατή γιατί πρέπει, γιατί τη χρειάζονται τα άλλα δυο της παιδιά. 

Ο 36χρονος Γιώργος που άκουγε φανατικά Δημήτρη Μητροπάνο ήταν από το Μεσολόγγι και ζούσε στη Λιβαδειά τόπο καταγωγής της γυναίκας του. Στο τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου υπηρετούσε δεν είχε κλείσει χρόνο και είχε πάει με μετάθεση από την Αθήνα.

Ηταν ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα αγαπημένα του βιβλία ήταν το "Ζωή χωρίς όρια" του Νικ Βουισιτς το οποίο αναφέρεται στη συναρπαστική ζώη ενός ανθρώπου χωρίς άκρα και το οποίο είναι εμπνευση για μαι αληθινή ζωή χωρις όρια.



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK


(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ newsit)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.