Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...!!! Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝTΟΓΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...!!!

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, όπου είχαν συγκεντρωθεί Κούρδοι διαδηλωτές προκειμένου να ...

Η φρουρά του Ερντογάν επιτέθηκε σε Κούρδους διαδηλωτές έξω από το Λευκό Οίκο





Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, όπου είχαν συγκεντρωθεί Κούρδοι διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του protothema.gr στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου,




Η διαδήλωση, που συνεχίζεται και αυτή τη στιγμή, γίνεται ενόψει της συνάντησης του κ. Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο. Το πρώτο μέρος της συνάντησης τελείωσε και τώρα συνεχίζονται οι συζητήσεις σε γεύμα που παραθέτει ο πλανητάρχης στον ισλαμιστή Ερντογάν.

Μισή ώρα περίπου από την προγραμματισμένη έναρξη της συνάντησης, που ξεκίνησε στις 19.40 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), άνδρες της προσωπικής φρουράς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκαν κατά των Κούρδων διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη δημοσιεύματος – και την επακόλουθη παραδοχή του Αμερικανού προέδρου – όταν πριν από λίγες μέρες, κατά τη συνάντηση με τον Ρώσο ΥΠΕΞ, οι ΗΠΑ αποκάλυψαν στη Ρωσία ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τους τζιχαντιστές και το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Τραμπ έκανε έκανε υποδοχή με στρατιωτικό άγημα στον Ερντογάν, αλλά οι σχέσεις είναι κακές παρά τις δημόσιες δηλώσεις.

Ο κ. Αμερικανός πρόεδρος έπλεξε το εγκώμιο του Τούρκου ομολόγου τουν, και της Τουρκίας, μέχρι και την Σοβιετική Ένωση θυμήθηκε, και τόνισε την ανάγκη να συνεργαστείη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Όμως ο Ερντογάν μίλησε για τους τρομοκράτες του YPG, τους Κούρδους της Συρίας, τους οποίους ενισχύει στρατιωτικά η Αμερική. Το θέμα αυτό είναι πρωτό στην ατζέντα και μολύνει τις σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.