Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΜΕΤΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ «Ε» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΑΤΖΟΥΔΕΣ Η ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ SURVIVOR ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΒΓΑΣ!

Καβγάς ξέσπασε στον αέρα του Φτιάξε καφέ να στα πω ανάμεσα στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και στην Ανθή Βούλγαρη με αφορμή την προβολή του Sur...







Καβγάς ξέσπασε στον αέρα του Φτιάξε καφέ να στα πω ανάμεσα στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και στην Ανθή Βούλγαρη με αφορμή την προβολή του Survivor την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Η ομάδα του Φτιάξε καφέ να στα πω συζητούσε για την επιλογή του ΣΚΑΙ να προβάλει την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων το Survivor Ελλάδα Τουρκία με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να υποστηρίζει πως θα έπρεπε ο ΣΚΑΙ να πάρει θέση πάνω σε αυτό και να μην το επιτρέψει.






«Για μένα είναι ντροπή και αίσχος. Ας βγάλω τον Τούρκο παραγωγό γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, με ενδιαφέρει τι κάνουν οι Έλληνες. Το κανάλι έπρεπε να πάρει θέση πάνω σε αυτό και να πατήσει πόδι. Δεν δέχομαι μια τέτοια μέρα που έφυγε κόσμος και κοσμάκης, που μωρά παιδιά οι μάνες τα έπνιγαν γιατί ήθελαν να σώσουν το άλλο μωρό που ήταν δίπλα, να καθίσουμε εμείς την Παρασκευή και να σκύψουμε το κεφάλι στους Τούρκους. Μου έχει ανεβεί η πίεση όλες αυτές τις μέρες. Όλα για τα λεφτά; Πρέπει οι Έλληνες επιχειρηματίες να υποστηρίζουν την Ελλάδα και να μην ξεπουλιούνται», ανέφερε η δημοσιογράφος συγκεκριμένα.

Η Ανθή Βούλγαρη προσπάθησε να δώσει και την άλλη πλευρά, ωστόσο η κουβέντα είχε ήδη ανάψει…

Β: «Από τη στιγμή που ο Acun είναι μέτοχος πλέον μέσα στον ΣΚΑΙ, ποιος να πατήσει πόδι; Ο Acun αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται το ψυχαγωγικό κομμάτι.»

Κ: «Το κανάλι, ο ΣΚΑΙ είναι ελληνικό. Τώρα τι ρόλο παίζει ο Τούρκος και κατεβάζουν κεφάλι, λάθος τους, ντροπή τους.»

Β: «Να πούμε και το άλλο, να παίρνουμε και την άλλη θέση. Δεν είδα και κανένα άλλο κανάλι να προβάλει κάποιο ντοκιμαντέρ για την γενοκτονία των Ποντίων.»

Κ: «Είναι επιχείρημα αυτό που μας λες; Είσαι Ελληνίδα και κάθεσαι και δικαιολογείς ένα κανάλι που…»

Β: «Σε παρακαλώ πάρα πολύ χαμήλωσε τους τόνους για το αν είμαι Ελληνίδα ή δεν είμαι. Σου λέω επιχείρημα και σου λέω ότι κανείς δεν θυμήθηκε τη γενοκτονία των Ποντίων παρά μόνο με το Survivor. Άρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν δεν υπήρχε το Survivor, δυστυχώς και θλίβομαι που το λέω, δεν θα θυμόμασταν ποτέ τη γενοκτονία των Ποντίων.»

Κ: «Εγώ που δεν είμαι Πόντια και έχω φίλους Πόντιους, δεν ξέρω την ιστορία της χώρας μου. Υποτιμάς τους Έλληνες κορίτσι μου γλυκό.»

Β: «Δεν θα μου πεις ότι υποτιμάω τους Έλληνες και δεν είσαι εσύ περισσότερο Ελληνίδα από ότι είμαι εγώ».

Η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα…


ΖΑΡΡΙΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.