Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «PRESIDENT» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!.. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ «ΕΜΕΙΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΠΕ Ο "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚ...


ΤΟ «ΕΜΕΙΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΠΕ Ο "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!






Πεντακόσιοι περίπου Έλληνες πατριώτες γέμισαν ασφυκτικά σήμερα (Κυριακή 28/5) το μεσημέρι την υπόγεια αίθουσα του Ξενοδοχείου «President» στους Αμπελοκήπους, για να παρακολουθήσουν την πρώτη δημόσια παρουσίαση του πολιτικού φορέα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. που συνέστησε ο «Πατριάρχης του Ελληνικού Εθνικισμού» Κώστας Πλεύρης, με σκοπό την Ένωση όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων και την κοινή κάθοδό τους στις ερχόμενες Εκλογές.




Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιλάμβανε σύντομη παρουσίαση των σκοπών του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ (= Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών) από τον επικεφαλής των εκδόσεων «Ήλεκτρον» κ. Τάσο Συμιγδαλά, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι τα μόνα έσοδα του νέου πολιτικού φορέα προέρχονται από τις πωλήσεις των βιβλίων του κ. Πλεύρη.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο ίδιος ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος μίλησε (επί 35 λεπτά) για την αυριανή Επέτειο της Αλώσεως της Πόλης, εκθέτοντας λεπτομερώς πώς έπεσε η Βασιλεύουσα στους Αγαρηνούς, την προδοσία των Εβραίων που άνοιξαν την Κερκόπορτα, και τον ηρωϊκό αγώνα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, για τον οποίο μάλιστα διερωτήθηκε γιά ποιόν λόγο η Εκκλησία αρνείται να τον κάνει Άγιο!..


Στα τελευταία 10 λεπτά της ομιλίας του, ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στους σκοπούς του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., ξεκαθαρίζοντας ότι ΔΕΝ EINAI KOMMA, αλλά μιά προσπάθεια για την ένωση όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων της Ελλάδος, οι οποίες προσκλήθηκαν στην σημερινή εκδήλωση και ανταποκρίθηκαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με μοναδική εξαίρεση την Χρυσή Αυγή, που δεν έστειλε ούτε έναν εκπρόσωπο!..




Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι προσεκλήθη με προσωπικές προσκλήσεις προς όλους τους βουλευτές της, όπως είπε στον «Στόχο» ο κ. υπεύθυνος των εκδόσεων «Ήλεκτρον» κ. Τ. Συμιγδαλάς. 

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Πλεύρης ευχαρίστησε ονομαστικά τις 4 εφημερίδες που στηρίζουν εδώ και χρόνια τον Πατριωτικό Χώρο (σ.σ.: κατά σειρά «Ελ. Ώρα», «Μακελειό», «Στόχο» και «Ελ. Κόσμο»), με ιδιαίτερη έμφαση στον «Στόχο» για τον οποίο είπε επί λέξει...

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: «Θέλω να ευχαριστήσω προπαντός τον «Στόχο», ο οποίος βάζει το «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ». Αυτή είναι η αλήθεια»!..
Στην σημερινή εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο εκδότης της "Ελ. Ώρας" Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο εκδότης του "Ελ. Κόσμου" Γιάννης Δράκος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος (ο οποίος και πήρε τον λόγο για 15 λεπτά!), ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ρωμανός, ο πρόεδρος της «Εθνικής Ενότητας - Κόμμα Αποστράτων» Γιώργος Τσακίρης, ο πρόεδρος του κόμματος ΛΕΠΕΝ, Χρήστος Ρήγας, αντιπροσωπεία του κόμματος ΕΕΛΕΚ, ενώ τον «Στόχο» εκπροσώπησε ο συνεργάτης μας Θ. Χατζηγώγος.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.