Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...!! Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ PIZZA HUT ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ... ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ...!! ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ...

Η αλυσίδα εστιατορίων Pizza Hut ζήτησε σήμερα συγγνώμη για μια ανάρτηση του ισραηλινού της franchise που χρησιμοποίησε εικόνες του ...

Σάλος με την ισραηλινή Pizza Hut! Ζήτησε συγγνώμη για διαφήμιση με Παλαιστίνιο απεργό πείνας! [vid]






Η αλυσίδα εστιατορίων Pizza Hut ζήτησε σήμερα συγγνώμη για μια ανάρτηση του ισραηλινού της franchise που χρησιμοποίησε εικόνες του Παλαιστίνιου ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι, ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 17 Απριλίου, σε διαφήμισή του.

Η ανάρτηση στο Facebook του ισραηλινού franchise της Pizza Hut προκάλεσε την οργή των Παλαιστινίων και εκκλήσεις για μποϊκοτάζ της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων.




Η ανάρτηση χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς λόγους την απεργία πείνας που έχουν ξεκινήσει Παλαιστίνιοι κρατούμενοι σε ισραηλινές φυλακές έπειτα από έκκληση του Μπαργούτι, μιας εμβληματικής προσωπικότητας των Παλαιστινίων. Οι ισραηλινές αρχές μετέδωσαν την Κυριακή δύο βίντεο του Μπαργούτι να τρώει στο κελί του, με τους υποστηρικτές του να καταγγέλλουν ότι πρόκειται για μοντάζ.

Εκπρόσωποι της απεργίας χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς αυτούς «ψευδείς φήμες» και ισραηλινή απόπειρα «για ψυχολογικό πόλεμο». Η Εθνική Επιτροπή για την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια της Απεργίας επεσήμανε μάλιστα ότι οι εικόνες αυτές του Μπαργούτι είχαν τραβηχτεί το 2004.

Η Pizza Hut Israel χρησιμοποίησε το υλικό αυτά, προσθέτοντας ένα κουτί πίτσας στο πάτωμα του κελιού του Μπαργούτ«Μπαργούτι, αν είναι να σπάσεις την απεργία, γιατί όχι με μια πίτσα;», γράφει η λεζάντα.

Η εικόνα αυτή αφαιρέθηκε από το Facebook σήμερα το πρωί.

Μια εκπρόσωπος της Pizza Hut International ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της αλυσίδας. «Η ενέργεια αυτή ήταν εντελώς ανάρμοστη και δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες της εταιρείας μας», τόνισε. «Αν προσεβλήθη κάποιος, λυπούμαστε ειλικρινά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.