Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MEΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ «ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ»! ΦΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΕΚΑΝΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΚΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ

Όταν έφτασαν οι Αρχές βρήκαν το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στον νεροχύτη της κουζίνας. Σοκάρει η υπόθεση που έρχεται στο φως της δημ...





Όταν έφτασαν οι Αρχές βρήκαν το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στον νεροχύτη της κουζίνας.
Σοκάρει η υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά τον αποκεφαλισμό μίας γυναίκας σε μια προσπάθεια... εξορκισμού για να φύγουν τα κακά πνεύματα.
Η 35χρονη Rachel Hilyard, παραδέχτηκε σε κατάθεσή της μέσα από τη φυλακή ότι δολοφόνησε την 63χρονη Micki Davis στο σπίτι της στο Κάνσας των ΗΠΑ. Όπως είπε, ο Θεός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατό της.
Η Hilyard δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημά της, σημειώνοντας ότι ήταν μια συνηθισμένη μέρα. Ανέφερε μάλιστα πως αν κάποιος πληρώσει την εγγύηση ύψους 226.000 δολαρίων και βγει από τη φυλακή θα αποκαλύψει περισσότερα για όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα.





Το πτώμα της 63χρονης γυναίκας ανακαλύφθηκε στο σπίτι της Hilyard όταν ο 9χρονος εγγονός της κάλεσε τις Αρχές. Είχαν πάει μαζί στο σπίτι της 35χρονης για να πάρουν τα πράγματα του γιου της. Με το που έφτασαν, η Hilyard της επιτέθηκε έξω από το γκαράζ. Το μικρό αγόρι κατάφερε να το σκάσει και κάλεσε την αστυνομία από γειτονικό σπίτι.
Όταν έφτασαν οι Αρχές βρήκαν το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στον νεροχύτη της κουζίνας. Η Hilyard είχε αφήσει το ακέφαλο πτώμα της 63χρονης στο γκαράζ.



newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.