Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΟΥ: Ο ΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ FAST TRACK

«ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ Η ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ Την οργή τ...






«ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ Η ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ
Την οργή της Βίκυς Σταμάτη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν θα αποφυλακιστεί ούτε σήμερα, καθώς οι συνηγοροί του είναι ακόμα αντιμέτωποι με γραφειοκρατικά ζητήματα.

Η Βίκυ Σταμάτης είχε επισκεφτεί σήμερα το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός και βγήκε από αυτό εξοργισμένη.




Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μπήκε σε αυτοκίνητο και σκοπεύει να παραμείνει έξω από τον Κορυδαλλό και να ξεκινήσει απεργία πείνας.

Φωτογραφία: Eurokinissi /Τατιάνα Μπόλαρη

Λίγο αργότερα μέσω του συνηγόρου της δήλωσε πως αν δεν αποφυλακιστεί σήμερα ο σύζυγός της, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν αποφυλακίστηκε επειδή δεν είχε βρεθεί το διαβατήριό του προκειμένου να το παραδώσει, αφού του έχει επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Τελικά, όταν βρέθηκε το διαβατήριο είχαν κλείσει οι υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να πάρει αναβολή η αποφυλάκισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.