Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION

Δεν παρέστη στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται στο Κίεβο ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο ...





Δεν παρέστη στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται στο Κίεβο ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο εξαιτίας των εχθροπραξιών που ξέσπασαν στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπου σκοτώθηκαν τέσσερις άμαχοι.




«Η Eurovision είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Ουκρανία. Με τη Μαρίνα [σ.σ τη σύζυγό του] σκοπεύαμε να παραστούμε στον τελικό του διαγωνισμού και είχαμε καλέσει τους στρατιώτες μας και τους απόμαχους να υποστηρίξουν την Ουκρανία μαζί μας» έγραψε ο Ποροσένκο στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Εντούτοις, εξαιτίας των βομβαρδισμών στην Αβντιίβκα και τον θάνατο αμάχων, έλαβα την απόφαση να ακυρώσω τα σχέδιά μου να παραστώ στον τελικό της Eurovision» συνέχισε ο ίδιος.
Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας σκοτώθηκαν όταν οβίδα κατέληξε στην αυλή του κτιρίου τους στην Αβντιίβκα, περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας η οποία συνταράσσεται από τον πόλεμο τα τελευταία 3 χρόνια, είχε νωρίτερα γνωστοποιήσει ο Πάβλο Τζεμπρίβσκι, επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής του Ντονέτσκ.
tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.