Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Ένα καινούργιο «όπλο» αποκαλύφθηκε ότι έχουν βάλει, πλέον, στη φαρέτρα τους οι τρομοκράτες, οι οποίοι, παγιδεύοντας φακέλους με βόμβε...





Ένα καινούργιο «όπλο» αποκαλύφθηκε ότι έχουν βάλει, πλέον, στη φαρέτρα τους οι τρομοκράτες, οι οποίοι, παγιδεύοντας φακέλους με βόμβες, εφαρμόζουν έναν νέο τρόπο δολοφονικών επιθέσεων, καθώς, όπως έχει γίνει πια γνωστό, μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης μπορεί και να μην ανιχνεύεται από τα ειδικά μηχανήματα ελέγχου (Χ-Rays).

Παρ’ όλα αυτά, οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν καταφέρει να εντοπίσουν και να σταματήσουν προτού φτάσουν στα χέρια Ευρωπαίων αξιωματούχων συνολικά οκτώ «εκρηκτικούς» φακέλους, πριν από μόλις δύο μήνες.




Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Ελευθερία» φαίνεται μία από τις «αόρατες βόμβες» που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ, στο Κρυονέρι.

Ο εντοπισμός των τρομοδεμάτων είχε γίνει έπειτα από λεπτομερή παρακολούθηση όλων των δεμάτων μέσα από τα ακτινογραφικά μηχανήματα. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι ο κλειστός φάκελος περιείχε εμπρηστική συνδεσμολογία.

Μόλις ο παραλήπτης θα άνοιγε το «γράμμα», το μανταλάκι που αποτελούσε συνδετικό κρίκο με την μπαταρία και την εκρηκτική ύλη θα έδινε, στην ουσία, το «πράσινο φως» για την ανάφλεξη του παγιδευμένου φακέλου.

Μάλιστα, το μανταλάκι που ο βομβιστής χρησιμοποίησε στον μηχανισμό αποτελούσε πάντα για τις Αρχές σήμα κατατεθέν της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.