Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ EASY JET ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!..

«Δεν έχω καμία πρόθεση, αλλά ούτε και σκέφτομαι να εμπλακώ στην πολιτική οποιασδήποτε χώρας και σε οποιοδήποτε κόμμα» απάντησε ο ιδρυτ...

Στέλιος Χατζηιωάννου: Δεν έχω πρόθεση να γίνω πρόεδρος της Κύπρου






«Δεν έχω καμία πρόθεση, αλλά ούτε και σκέφτομαι να εμπλακώ στην πολιτική οποιασδήποτε χώρας και σε οποιοδήποτε κόμμα» απάντησε ο ιδρυτής της Easyjet

Την πληροφορία που από το πρωί δημοσιεύεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο και αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το ΑΚΕΛ βάζει στο τραπέζι της ονοματολογίας για τις προεδρικές τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, διέψευσε ο ίδιος ο Κύπριος επιχειρηματίας.




Πρόκειται για «πληροφορία» που δημοσίευσε σε παραπολιτική στήλη η «Καθημερινή» της Κύπρου.

Σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου και κληθείς να σχολιάσει την είδηση, ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανέφερε: "Σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχω καμία πρόθεση, αλλά ούτε και σκέφτομαι να εμπλακώ στην πολιτική οποιασδήποτε χώρας και σε οποιοδήποτε κόμμα". Η απάντηση δόθηκε γραπτώς στην αγγλική γλώσσα ως εξής: "I can assure you that I have NO intention of ever getting into politics in any country and with any political party".

Νωρίτερα, την πληροφορία διέψευσε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Πολίτης 107,6». Είπε ότι άκουσε την πληροφορία σήμερα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την εξέλαβε τουλάχιστον ως αστείο.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου, είναι Κύπριος επιχειρηματίας και κάθε χρόνο βραβεύει δικοινοτικές πρωτοβουλίες, με στόχο την εμπέδωση της κουλτούρας συνύπαρξης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.