Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ» EΒΡΑΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ

Γείτονας δήλωσε πως άκουσε τους αστυνομικούς να λένε ότι το αγόρι έμοιαζε με «ζόμπι από ταινία τρόμου» Για ολόκληρη τη ζωή του κρα...






Γείτονας δήλωσε πως άκουσε τους αστυνομικούς να λένε ότι το αγόρι έμοιαζε με «ζόμπι από ταινία τρόμου»

Για ολόκληρη τη ζωή του κρατούσαν φυλακισμένο μέσα στο σπίτι της οικογένειας ένα 14χρονο αγόρι οι γονείς του στο Ισραήλ.

Η αστυνομία στην πόλη Χαντέρα δήλωσε ότι βρήκε τον 14χρονο σε κατάσταση σοβαρά παραμελημένο.




Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν η δυσωδία που έβγαινε από το κτήριο έγινε ανυπόφοροι, υποπτευόμενοι πως εκεί μέσα υπήρχε ένα πτώμα. Αντί αυτού, όμως οι αστυνομικοί βρήκαν το αγόρι και τους γονείς του, που και οι δύο είναι περίπου 65 ετών.

Οι ερευνητές της αστυνομίας δήλωσαν ότι συχνά το παιδί κρατείτο μέσα σε ένα κελί, φτιαγμένο από σκραπ, ενώ τον έβγαζαν μόνο την νύχτα, μία ή δύο φορές το μήνα, σε μια κοντινή αυλή.

Οι γονείς του παιδιού, που πιστεύεται πως κατάγονται από την Ρωσία, μετακόμισαν στην Χαντέρα πριν από 8 χρόνια, όμως δεν είχαν δηλώσει ποτέ κάτι επίσημα στις αρχές. Κατά την ανάκρισή της αρνήθηκαν πως κακοποιούσαν το παιδί και δήλωσαν πως ήταν απαραίτητο να του φέρονται με αυτό τον τρόπο λόγω προβλημάτων που παρουσιάζει.

Γείτονας δήλωσε πως άκουσε τους αστυνομικούς να λένε ότι το αγόρι έμοιαζε με «ζόμπι από ταινία τρόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.