Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΒΙΚΥ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ... ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΚΗΣ

Σχεδόν έναν μήνα μετά την αποφυλάκισή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει πλέον μια διαφορετική καθημερινότητα. Προσπαθεί να χτίσει και π...





Σχεδόν έναν μήνα μετά την αποφυλάκισή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει πλέον μια διαφορετική καθημερινότητα. Προσπαθεί να χτίσει και πάλι τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίπλα στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη και το παιδί τους.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά", ο πρώην υπουργός, εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει εντατική θεραπεία, προκειμένου να αποκαταστήσει την οδοντοστοιχία του, αφού μέσα στη φυλακή και λόγω της βεβαρημένης υγείας του, υπέστη φθορές, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά από τα δόντια του.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, τον πρώην υπουργό κουράρει ο Κωνσταντίνος Λάγιος, ο οποιος θεωρείται κορυφαίος ενδοδοντολόγος, με περγαμηνές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς είναι οικογενειακός γιατρός του κ. Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος επισκέπτεται το ιατρείο του κ. Λάγιου, στο κέντρο της Αθήνας, μία με δύο φορές την εβδομάδα και προτιμά τα πρωινά ραντεβού, για να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.
usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.