Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΟΡΦΟΝΙΟ ΜΑΣ! ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ

Tο πρώτο της μετάλλιο μέσα στο 2017, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα, η ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο. Ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε το χάλ...




Tο πρώτο της μετάλλιο μέσα στο 2017, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα, η ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο. Ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη κατηγορίας Α του Παγκοσμίου Κυπέλλου που φιλοξενείται στην πόλη Σταντσκανάλ της Ολλανδίας.






Ο Ντούνης, ο οποίος ήταν τέταρτος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σημείωσε τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες στη φάση των ομίλων. Από τους 16 πέρασε bye, ενώ στα προημιτελικά νίκησε 15-11 τον Γάλλο Λουντοβίκ Λεμόν και στα ημιτελικά τον Ιταλό (Νο-3 στο ταμπλό), Εδουάρδο Γιορντάν. Στον αγώνα για την πρόκρισή του στον τελικό έχασε 15-6 από τον Ούγγρο ασημένιο Παραολυμπιονίκη του Ρίο, Ρίτσαρντ Όσβαθ, ωστόσο χάρισε στα ελληνικά σπαθιά το πρώτο τους μετάλλιο στη χρονιά που διανύουμε.

Στη σπάθη κατηγορίας Β, η Κέλλυ Λουφάκη κατετάγη 8η, ενώ στη σπάθη Α, η Αδαμαντία-Στυλιανή Ζαχαριάδη ήταν 12η και η Έφη Βλάμη 16η.

pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.