Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Β' ΓΥΡΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ... ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΑ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΑ ΕΔΑΦΗ

Άρχισε η ψηφοφορία για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας, με τα νησιά Σεν Πιερ και Μικελόν...

Άρχισε η ψηφοφορία στα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας






Άρχισε η ψηφοφορία για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας, με τα νησιά Σεν Πιερ και Μικελόν που έκαναν την αρχή στις 12 ώρα Γαλλίας (8 τοπική ώρα). Θα ακολουθήσουν η Γουιάνα και οι Αντίλλες.




Η ψηφοφορία, που διεξάγεται αύριο Κυριακή στη μητροπολιτική Γαλλία, ξεκινά από σήμερα στα μισά περίπου υπερπόντια εδάφη (Σεν Πιέρ και Μικελόν, Γουιάνα, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Σεν Μπαρτελεμί, Σεν Μαρτάν και γαλλική Πολυνησία), καθώς και για τους Γάλλους που ζουν στην αμερικανική ήπειρο.

Η Γουιάνα θα αρχίσει να ψηφίζει στη 1 το μεσημέρι (ώρα Παρισιού), οι Αντίλλες στις 2 και η Πολυνησία στις 8 το βράδυ. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ (ώρα Παρισιού) στα νησιά Ουαλίς και Φουτουνά, και στις 11 το βράδυ στη Νέα Καληδονία, όπου θα έχει φθάσει ήδη η Κυριακή.

Οι κάτοικοι της μητροπολιτικής Γαλλίας θα περιμένουν έως τις 8 το πρωί της Κυριακής για να αρχίσουν να ψηφίζουν (οι εκλογείς θα μπορούν να ψηφίσουν έως τις 7 το απόγευμα ή, στις μεγάλες πόλεις, έως τις 8. Οι κάτοικοι της Ρεϊνιόν θα μπορούν να ψηφίζουν από τις 6 το πρωί (ώρα Παρισιού), εκείνοι της Μαγιότ στις 7 το πρωί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.