Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΑ...!!! Η ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΡΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΑ...!!!

Θα το πώ κι ας με πούνε συνωμοσιολόγο: Η Ιταλικής καταγωγής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande, που έδινε συναυλία σε χιλιάδες κο...







Θα το πώ κι ας με πούνε συνωμοσιολόγο: Η Ιταλικής καταγωγής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande, που έδινε συναυλία σε χιλιάδες κοριτσάκια στην «Αρένα» του Μάντσεστερ κατά την τρομοκρατική επίθεση του Λίβυου ισλαμοπίθηκου την νύχτα της περασμένης Δευτέρας, είναι οπαδός της Εβραϊκής «Καμπάλα»!.. Όπως γράφει η έγκυρηWikipedia, η 24χρονη Ariana Grande έχει μεγαλώσει ως Ρωμαιοκαθολική, αλλά στα 12 κιόλας χρόνια της ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, όταν άκουσε τον προηγούμενο Πάπα Βενέδικτο 16ο να δηλώνει πως η Εκκλησία είναι αντίθετη με τους Κιναίδους και τις Λεσβίες!.. Η Ariana θίχτηκε, επειδή ο ετεροθαλής αδελφός της Frankie είναι δεδηλωμένος κίναιδος!..




Ψάχνοντας, πληροφορήθηκε πως ο Ιουδαϊσμός ΔΕΝ καταδικάζει την Ομοφυλοφιλία όπως ο Χριστιανισμός. Θέλησε να ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό, αλλά οι Εβραίοι της είπαν πως δεν γίνεται γιατί δεν είναι Εβραία, διότι δεν έχει γεννηθεί από Εβραία μάνα. Η Ariana επέμενε (όλα αυτά στα 12 της, ο νοών – νοείτω…) και οι Ραββίνοι της συνέστησαν ό,τι και στην Μαντόνα: Να γίνει οπαδός της Καμπάλα, όπως όλοι οι ΜΗ Εβραίοι που επιθυμούν να ασπαστούν τον Ιουδαϊσμό!.. Να μη τα πολυλογούμε, η Ariana σήμερα στα 24 της χρόνια είναι φανατική καμπαλίστρια και υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, τους οποίους συνεχώς αναφέρει υμνητικά σε πολλά από τα τραγούδια της, που ακούστηκαν την Δευτέρα στην μοιραία συναυλία... Σύμφωνα με πολλές Αραβικές Ιστοσελίδες, αυτός ήταν και ο λόγος που η συναυλία της έγινε στόχος από τον Λίβυο ισλαμοπίθηκο: Επειδή είναι υποστηρίκτρια των Ομοφυλοφίλων και οπαδός της Εβραϊκής Καμπάλα!..

ΑΠΟΡΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ: Άραγε, η προκλητικά προωθούμενη από τους πανίσχυρους Εβραίους, Ariana Grande, θα έχει την τιμιότητα να επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου στα κοριτσάκια και στις μαμάδες τους, που πήγαν στην «Αρένα» του Μάντσεστερ να την ακούσουν και συνάντησαν τον Χάρο; Βάζω στοίχημα πως ΟΧΙ..


Koινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.