Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ: ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο Π. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!..

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Στο πλευρό του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη, (που χάρηκε για την τρομοκρατική ενέργεια...







Απίστευτο κι όμως αληθινό: Στο πλευρό του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη, (που χάρηκε για την τρομοκρατική ενέργεια στον Λουκά Παπαδήμο και θα ευχόταν να πάθει τα ίδια κι ο Γιάννης Στουρνάρας) τάχθηκε πρίν λίγο με ανάρτησή του στο Facebook ο γιός του υπουργού της Χούντας, και επικεφαλής του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι» Παναγιώτης Δημητράς!..




Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια την ανάρτησή του, όπου από αβλεψία αποκαλεί τον κομμουνιστή (μέλος του ΚΚΕ) Φιλιππάκη... «Γιάννη» αντί για «Γιώργο» που είναι το όνομά του:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ: «Υπερασπιστές της απόλυτης ελευθερίας του ρατσιστικού λόγου της Σωτης Τριαντάφυλλου μετατράπηκαν σε οπαδούς του απόλυτου περιορισμού του λόγου απολογίας εγκλήματος του Γιάννη Φιλιππακη (που πάντως εμπόδισε να χαλάσουν εκδήλωση οι ΧΑγιτες το Δεκεμβριο για τις Μειονότητες στην ΕΣΗΕΑ). Αντίθετοι στην κίνηση του αυτοφώρου κατά Πρεκα Σεραφείμ για ρατσιστικά τώρα δεν εχουν πρόβλημα με τη σύλληψη για αυτόφωρο του Φιλιππακη ..»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.