Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΜΕ ΑΓΑΠΗ« ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ...

Viral έχει γίνει η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγα 24ωρα στο διαδίκτυο και απεικονίζει μία βόμβα της Βρετανικής Βασιλική...







Viral έχει γίνει η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγα 24ωρα στο διαδίκτυο και απεικονίζει μία βόμβα της Βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) και η οποία φέρει πάνω της ένα μήνυμα, γραμμένο με μαρκαδόρο, «με αγάπη από το Μάντσεστερ» («love from Manchester»), λίγο μετά την τρομακτική επίθεση στο Manchester Arena, που είχε ως αποτέλεσμα 22 άτομα να χάσουν τη ζωή τους.




Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας, αμφισβητήθηκε από πολλούς αρχικά, αλλά αργότερα και σύμφωνα με τον Independent, το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της φωτογραφίας.

Δεν είναι σαφές, ακόμα, ποιος και πότε έγραψε το μήνυμα αυτό πάνω στη βόμβα, αλλά το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μία βόμβα καθοδηγούμενη με λέιζερ, Paveway, η οποία έχει ως στόχο το ISIS στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.