Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...! ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ... ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ...!!!!

Όλα έγιναν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τζιπ μάρκας Suzuki με κατεύθυνση προς την Ερμούπολη... χτύπησε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο,...






Όλα έγιναν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τζιπ μάρκας Suzuki με κατεύθυνση προς την Ερμούπολη...
χτύπησε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Citroen. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να υποστούν σοβαρές ζημιές, ενώ το τζιπ ανατράπηκε και βρέθηκε με τον «ουρανό» στην άσφαλτο!





Σαν από θαύμα, η γυναίκα οδηγός βγήκε σώα και αβλαβής από το όχημα και μιλώντας με κατοίκους και αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν σε βοήθεια ανέφερε ότι πιθανότατα την πήρε ο ύπνος. Για κάθε ενδεχόμενο πάντως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Για την απομάκρυνση του αναποδογυρισμένου οχήματος στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική και γερανοφόρο όχημα, ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή διακόπηκε για περίπου μία ώρα.

Την ίδια ώρα πάντως που γινόταν η επιχείρηση απομάκρυνσης του οχήματος, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο προχώρησαν στη βεβαίωση κλήσεων σε σταθμευμένα οχήματα στο συγκεκριμένο σημείο, υποστηρίζοντας ότι δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία στο ένα ρεύμα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.