Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΑΜΠΑ...;;; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...;;;

γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την ομαλή κατανόηση των γεγονότων που ανταποκρί...






γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την ομαλή κατανόηση των γεγονότων που ανταποκρίνονται σε μια αληθινή πραγματικότητα, και όχι σε εικονική, στα μικρά παιδιά, αρμόδιοι δεν είναι μόνο οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί, αλλά προπάντων οι γονείς…




Έτσι λοιπόν, φρόντισα να κάνω μερικά “ιδιαίτερα” στα μικρά μου κορίτσια, ώστε να κατανοήσουν τι ακριβώς είναι οι έμφυλες (μέχρι και ο κειμενογράφος του word που βγάζει κόκκινη αυτήν την λέξη,,, κατάλαβε την ανωμαλία της ;;;) ταυτότητες που θα αναγκαστούν σύντομα να μάθουν στο σχολείο οι αγνές και αθώες ψυχές, καθώς και να τους αναλύσω τις ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των αγοριών και κοριτσιών,,, και μετά προχώρησε το μάθημα από τα βιολογικά φύλα,,,, στα “κοινωνικά” όπως τα λένε οι προοδευτικοί…!!!!

Ως γνωστόν,,, τα παιδιά μπορούν με τελείως αθώο τρόπο να σε αφοπλίσουν είτε με ερωτήσεις που μπορούν να σε κάνουν να δακρύσεις από τα γέλια, αλλά και με τις απαντήσεις τους που σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Πάντως σε κάθε περίπτωση, όποιες ερωτήσεις ή απαντήσεις δώσουν,,,, πρέπει να ανταποκριθούμε ανάλογα..

Αφού τελειώσαμε τα “ιδιαίτερα” μαθήματα, και έλαβαν τις κατάλληλες γνώσεις επί του θέματος (όπως αρμόζει σε μια Ελληνική φυσιολογική οικογένεια με ηθικές και Πνευματικές Αξίες), ώστε να προλάβω τα παρατράγουδα στο σχολείο, και βέβαια να αποκτήσουν μια αντίληψη που δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να ανατραπεί πλέον, μου έκαναν 2 ερωτήσεις τα κορίτσια μου….

1η ερώτηση: Μπαμπά ποιος είπε να μάθουμε αυτά τα πράματα στο σχολείο;;;;;

Και απάντησα,,, θέλει ο Υπουργός Παιδείας κύριος Γαβρόγλου….

2η ερώτηση: Μπαμπά ο κύριος Γαβρόγλου σε ποιο κοινωνικό φύλο ανήκει ;;;;

Και απάντησα: Πολύ καλή ερώτηση κοριτσάκι μου,,, να μια ευκαιρία να του στείλουμε επιστολή να μας απαντήσει ο ίδιος….

Έτσι λοιπόν με αφορμή την απορία από τις κόρες μου, στέλνω αυτήν την ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό, ώστε να δώσει στις κόρες μου την κατάλληλη απάντηση,,, την οποία σίγουρα θα περιμένουν….

ΥΓ: πολύ σοφά και επίκαιρα τα λόγια του Βρετανού Φιλόσοφου - Συγγραφέα

“Οι άνθρωποι γεννιούνται χωρίς γνώσεις. Δεν γεννιούνται ηλίθιοι. Ηλίθιοι γίνονται μετά, στην εκπαίδευση - Bertrand Russell”


Συνέχεια της ανάλυσης για το Γονέας 1 και Γονέας 2,,, σε επόμενη δημοσίευση… Ελπίζω να μην έχουν και εκεί την ίδια απορία τα κορίτσια μου…..!!!!!


Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση



Βαφειάδης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.