Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ...;;; ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ...!!!

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην αστυνομία, μετά το τρομοδέμα στο όχημα του Λουκά Παπαδήμου αφού υπάρχουν φόβοι για ύπαρξη και άλλο...







Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην αστυνομία, μετά το τρομοδέμα στο όχημα του Λουκά Παπαδήμου αφού υπάρχουν φόβοι για ύπαρξη και άλλου παγιδευμένου φακέλου.




Άγνωστο παραμένει αν το φάκελο τον πήρε ο κ.Παπαδήμος φεύγοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος ή από την Ακαδημία Αθηνών, όπου πιθανόν, μετέβη αργότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι “αποστολέας” του φακέλου φαίνεται να είναι η “Ακαδημία Αθηνών”. Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν στην πορεία.

Η Αστυνομία δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν επρόκειτο για ισχυρή εκρηκτική ύλη μέσα στο φάκελο αλλά για ύλη που χρησιμοποιείται σε πυροτεχνήματα και η οποία ενδεχομένως δεν ανιχνεύτηκε!

Έλεγχοι παντού

Οι Αρχές ανησυχούν ότι δεν πρόκειται για τον μοναδικό παγιδευμένο φάκελο! Έλεγχοι γίνονται σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, οικονομικές επιχειρήσεις, τραπεζικά ιδρύματα προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει περάσει και άλλο τρομοδέμα από τα συστήματα ελέγχου εκρηκτικών των ΕΛ.ΤΑ και εταιρειών κούριερ. Μια διαδικασία χρονοβόρα καθώς από εξονυχιστικούς ελέγχους θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που έχουν ταχυδρομηθεί τα τελευταία 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.